Uz 220. obljetnicu

Večeras od 18 sati dodjela pjesničke nagrade “Antun Mihanović”

Objavljeno: 07.06.2016. mladenmandic
Uz 220. godišnjicu rođenja Antuna Mihanovića, klanječka Gradska knjižnica i čitaonica „Antun Mihanović“ i ove je godine raspisala javni natječaj za dodjelu istoimene pjesničke nagrade za domoljubnu poeziju učenika zagorskih osnovnih i srednjih škola. Stručno povjerenstvo u kojem su ove godine bili Mirko Ivanjek, Božidar Brezinščak Bagola i Snježana Horvatin izabralo je najbolje radove te će večeras u 18 sati u Izložbenoj dvorani Gradske knjižnice biti uručene nagrade najuspješnijim autorima.
Pola sata prije toga, svi sudionici će položiti cvijeće na grob Antuna Mihanovića. U programu svečane dodjele sudjelovat će i učenici klanječke Osnovne škole. Pokrovitelj svečanosti i ove je godine Krapinsko  –  zagorska županija.

Najnovije po kategorijama

VIDEO: “Sigurno za mališane, sigurno za Zemlju: Etherealov tekstil beskompromisne je kvalitete, upravo zbog ljubavi utkane u njega”

PREPOZNALE IH I MAME I BEBE, ALI BANKE NE: Ethereal, jedinstvena tvrtka iz Zagorja, protiv nepotrebnog gomilanja tekstila bori se Crowdfunding kampanjom u cilju bolje budućnosti djece - pomozite im u plemenitoj misiji

VIDEO: “Sigurno za mališane, sigurno za Zemlju: Etherealov tekstil beskompromisne je kvalitete, upravo zbog ljubavi utkane u njega”

Objavljeno: 22.06.2024. zagorjeinternational

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba