Donja Stubica

Stolnoteniski kup “Stubica” u dva dana okupio 83 stolnotenisača

Objavljeno: 30.05.2016. mladenmandic

U organizaciji Stolnoteniskog kluba Stubica, u Donjoj Stubici je proteklog vikenda održan 46. stolnoteniski kup “Stubica”. Bio je to prvi sportski događaj u Donjoj Stubici, koji je održan u novoizgrađenoj sportskoj dvorani, na 12 novih stolova.
U dva dana natjecalo se 83 stolnotenisača i stolnotenisačica. U kategoriji seniora, najbolji je bio Luka Cvetko iz STK Zabok, u kategoriji mlađih veterana Davorin Pongrac iz STK Ritmo Vidra iz Zagreba, u kategoriji starijih veterana najbolji je bio Tomislav Glad iz STK Mladost iz Zagreba, u kategoriji juniora prvi je bio Davor Gospočić iz STK Stubica, u kategoriji kadeta prvi je bio Hrvoje Puljko iz STK Zagorec iz Krapine, u kategoriji mlađih kadeta Tin Grabrovečki iz STK Zabok, u kategoriji najmlađih kadetkinja Ema Fučkar iz STK Zabok, a u kategoriji najmlađih kadeta David Zrinski iz STK Stubaki iz Stubičkih Toplica.
Stolnoteniski kup je otvorio zamjenik zagorskog župana Anđelko Ferek – Jambrek, koji je čestitao organizatorima na kontinuiranom održavanju ove sportske manifestacije.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba