Za komunalno gospodarstvo

Ministarstvo graditeljstva osiguralo 21 milijun kuna

Objavljeno: 30.05.2016. mladenmandic

 

Više od 700 zahtjeva gradova i općina za dodjelom kapitalne pomoći za poticanje razvoja komunalnog gospodarstva i komunalnog standarda zaprimilo je ovih dana Ministarstvo graditeljstva i prostornog uređenja.
U državnom je proračunu za ovu namjenu osigurano 21 milijun kuna, što je značajno povećanje u odnosu na prošlogodišnji novac, kada je bilo planirano šest milijuna kuna.

Ministarstvo ovim novcem želi potaknuti razvoj komunalnih aktivnosti i usluga koje će doprinijeti boljoj kvaliteti života u svim dijelovima Hrvatske. Novac je namijenjen izradi projektne i druge tehničke dokumentacije, održavanju i gradnji komunalne infrastrukture, uređenju javnih površina, nerazvrstanih cesta, javne rasvjete i drugih javnih prostora u naseljima te za nabavu komunalne opreme.

Najnovije po kategorijama

VIDEO: “Sigurno za mališane, sigurno za Zemlju: Etherealov tekstil beskompromisne je kvalitete, upravo zbog ljubavi utkane u njega”

PREPOZNALE IH I MAME I BEBE, ALI BANKE NE: Ethereal, jedinstvena tvrtka iz Zagorja, protiv nepotrebnog gomilanja tekstila bori se Crowdfunding kampanjom u cilju bolje budućnosti djece - pomozite im u plemenitoj misiji

VIDEO: “Sigurno za mališane, sigurno za Zemlju: Etherealov tekstil beskompromisne je kvalitete, upravo zbog ljubavi utkane u njega”

Objavljeno: 22.06.2024. zagorjeinternational

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba