IZBORNA SKUPŠTINA

Spomenka Skuliber izabrana za predsjednicu udruge “Hrvatska žena” Marije Bistrice

Objavljeno: 29.05.2016. Alen Brodar

Udruga “Hrvatska žena” Marije Bistrice održala je Izbornu skupštinu, na kojoj je za predsjednicu izabrana Spomenka Skuliber. Dopredsjednice su Anica Roksandić i Ljiljana Cesar, tajnica je Francika Popek, zamjenica tajnice Mirjana Šimunec, blagajnica Mira Hamin, a barjaktarica Ljubica Jagar. U Upravnom odboru su Marica Micak, Božica Gabud, Zdravka Tkalčić, Gordana Šimunec, Vesna Brlek, Vesna Šilak i Verica Srebačić, dok je počasna predsjednica Ana Januš.

Pritom je na Skupštini prihvaćen i plan aktivnosti, u sklopu kojih članice tijeom godine aktivno sudjeluju u brojnim vjerskim manifestacijama u organizaciji Svetišta Majke Božje Bistričke, pomažu socijalno ugrožene u sklopu humanitarnih akcija, daruju sestre Karmelićanke u Karmelu u Mariji Bistrici te se uključuju u mnoge mjesne manifestacije i događanja.
Inače, udruga “Hrvatska žena” Marije Bistrice djeluje od 1998. godine,a ciljevi su poticanje i razvijanje duhovnih vrijednosti te promicanje kulturnog, zdravstvenog i gospodarskog boljitka zajednice.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba