U Mariji Bistrici

Završeni radovi na rekonstrukciji ambulante Doma zdravlja

Objavljeno: 25.05.2016. mladenmandic

U Mariji Bistrici je jučer održan interni tehnički pregled i primopredaja radova ambulante Doma zdravlja Krapinsko – zagorske županije na kojoj je obavljena rekonstrukcija, odnosno poboljšana su energetska svojstva zgrade.

Uz načelnika općine Josipa Miličkog, na primopredaji je bila i ravnateljica Doma zdravlja Nada Dogan te predstavnici Županije, izvođača radova i nadzora. Radovi, vrijedni više od dva milijuna kuna, završeni su 15. svibnja, a uključili su promjenu krovišta, zamjenu preostale stare stolarije novom PVC stolarijom, saniran je gromobran, a izvedeni su i radovi na promjeni fasade.

Načelnik Josip Milički izrazio je zadovoljstvo zbog uređenja ambulante naglasivši da mu je posebno drago da je u Mariji Bistrici planirano otvaranje ispostave hitne medicinske pomoći T1 tima, koji će imati odlične uvjete za rad. Također je istaknuo i da je Općina raspisala natječaj za izgradnju parkirališta i rekonstrukciju prilaza novoobnovljenom Domu zdravlja, pa će cijeli taj prostor po završetku svih radova postati lijepa marijabistrička razglednica.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba