Provjera znanja i sport

Ekipe Srednje škole Pregrada osvojile prvo i treće mjesto na natjecanju “Ponos domovine”

Objavljeno: 12.05.2016. Jelena Jazbec

Ekipe Srednje škole Pregrada na završnom natjecanju projekta “Ponos domovine”, održanom u prostoru Policijske akademije u Zagrebu, osvojile su prvo i treće mjesto. Radi se o srednjoškolskom natjecanju edukativno – sportskog karaktera, usmjerenom na jačanje domoljublja, na kojem je sudjelovalo devet ekipa iz cijele Hrvatske te susjedne Bosne i Hercegovine, koje su se natjecale u rješavanju testa znanja, projektnom zadatku i u nekoliko sportskih disciplina. Pobjedničku ekipu činili su Marko Ilić i Monika Zrinski, učenici četvrtog razreda, i Monika Kozjak, učenica drugog razreda, pod mentorstvom Rudolfa Stjepana Hustića. Treće mjesto osvojila je ekipa koju su činili učenici četvrtog razreda David Plečko i Marko Buovac te učenik trećeg razreda Karlo Ivanjko, pod mentorstvom Kristijana Ćarana.
Dodjela nagrada održana je na Oltaru domovine u Parku prirode Medvednica, a događaj su uveličali kuburaši Viteškog društva Sveti Križ iz Lobora i ženski pjevački zbor “Goranke”. Pobjedničkoj ekipi 19. svibnja bit će uručena i Velika zlatna plaketa.

Najnovije po kategorijama

VIDEO: “Sigurno za mališane, sigurno za Zemlju: Etherealov tekstil beskompromisne je kvalitete, upravo zbog ljubavi utkane u njega”

PREPOZNALE IH I MAME I BEBE, ALI BANKE NE: Ethereal, jedinstvena tvrtka iz Zagorja, protiv nepotrebnog gomilanja tekstila bori se Crowdfunding kampanjom u cilju bolje budućnosti djece - pomozite im u plemenitoj misiji

VIDEO: “Sigurno za mališane, sigurno za Zemlju: Etherealov tekstil beskompromisne je kvalitete, upravo zbog ljubavi utkane u njega”

Objavljeno: 22.06.2024. zagorjeinternational

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba