Zagorski SDP:

“U svim gradovima županije imat ćemo svojeg kandidata za gradonačelnika”

Objavljeno: 12.05.2016. Jelena Jazbec

Predsjedništvo SDP-a Krapinsko – zagorske županije na sjednici u Krapini donijelo je odluku o otvaranju procesa isticanja kandidatura za lokalne izbore.

Upućen je Poziv lokalnim organizacijama o otvaranju rasprave i donošenju odluka o kandidatima za gradonačelnike i načelnike. Rok za donošenje odluke je rujan 2016. Također, odlučeno je da će SDP KZŽ u svim gradovima županije imati svojeg kandidata za gradonačelnika.
– Iza nas je dug put. U našoj županiji, u ključnim odlukama koje smo donosili i naporima koje smo ulagali u ostvarivanju projekata, vodili smo se vrijednostima poboljšavanja i olakšavanja svakodnevice naših sugrađana. Napravili smo puno posla, no pred nama su novi zadaci.

SDP je progresivna stranka koja konstantno preispituje sebe i svoje djelovanje, kako bi ostvarila ciljeve temeljene na politikama razvoja sociološki, ekološki, ekonomski i regulacijski uređenije zajednice s najvišim standardima zaštite ljudskih prava, tolerancije različitosti, ulaganja, poticaja, harmonizacije i izbjegavanja nejednakosti. Siguran sam da će tu snagu prepoznati naši građani na lokalnim izborima koji nam slijede nagodinu – poručio je predsjednik zagorskog SDP-a i saborski zastupnik Siniša Hajdaš Dončić.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba