Novo i inovativno rješenje

Pregradskom poduzeću “Ultima” međunarodno priznanje za kreiranje i realiziranje e-sustava Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje

Objavljeno: 09.05.2016. Jelena Jazbec

Posebno priznanje za nova i inovativna rješenja u području socijalne sigurnosti, koje je na Regionalnom forumu socijalnog osiguranja za Europu, održanom u švedskom Stockholmu, dodijelilo Međunarodno udruženje socijalnih osiguranja (ISSA), dobilo je pregradsko poduzeće “Ultima”, za kreiranje i realiziranje sustava e – prijave Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje. Usluga e – prijava omogućuje prijavu početka poslovanja i sve promjene tijekom poslovanja, kao i prijave, promjene i prestanak osiguranja zaposlenika. Usluzi je moguće pristupiti u bilo kojem trenutku, otvaranjem adrese u internetskom pregledniku, uz prethodno obavljenu registraciju. Može se koristiti na Windows, MacOS i Linux operativnim sustavima. Dvije godine nakon implementacije, udio elektroničkih prijava porastao je sa svega nekoliko posto na više od 95 posto.
ISSA organizira ovo natjecanje svake tri godine, a ove je godine pristigla 71 prijava iz 27 organizacija, koje se bave socijalnom sigurnošću u 19 zemalja. Glavna nagrada “Dobra praksa” otišla je u Irsku.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba