Unutarstranački izbori

Igor Jambrešić i dalje na čelu klanječkog HDZ-a

Objavljeno: 02.05.2016. mladenmandic

U klanječkoj Pelnici održana je Izborna skupština Gradske organizacije HDZ-a Klanjca. Uz članove HDZ-a Klanjec, na Skupštini su među ostalima bili i saborski zastupnik i predsjednik HDZ-a Žarko Tušek, predsjednik zagorske Gospodarske komore Josip Grilec, član Nacionalnog odbora HDZ-a Stjepan Merkaš i predsjednik kluba zastupnika HDZ- a u Županijskoj skupštini Zdravko Tušek.

Jednoglasna podrška

Izaslanici izborne skupštine u Klanjcu dali su povjerenje i jednoglasnu podršku predsjedniku Igoru Jambrešiću. Za članove Gradskog odbora izabrani su Lucija Somek, Karlo Drčić, Lucija Novosel, Edi Bišćan, Laura Kramarić,Tomislav Skrbeta, Melita Knezić, Matija Drčić, Božidar Šenkiš, Marija Gašpar, Krešo Sever, Antonio Gajšak, Dario Čižmek, Vjekoslav Žigman, Dalibor Jambrešić, Ivica Glas, Ratko Kramarić i Dubravko Maček.
U Nadzorni odbor izabrani su Rudolf Ivanuš, Juraj Petrišić, Mirko Drčić, Stjepan Sinković i Mario Jambrešić. Predsjednik se zahvalio starim članovima Gradskog odbora na dosadašnjem radu i izaslanicima na povjerenju.

Novi mladi članovi

Zadovoljan je sa stanjem u klanjeckom HDZ-u, a najviše ga veseli sto se klanječkom HDZ-u svakodnevno priključuju novi mladi članovi. Jambrešić je na kraju izrazio apsolutnu podršku sadašnjem predsjedniku Županijske organizacije Žarku Tušeku za novi mandat na mjestu predsjednika zagorskog HDZ-a.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba