Uz proslavu Dana općine

Taekwondo turnir u Stubičkim Toplicama okupio 140 natjecatelja iz pet županija

Objavljeno: 27.04.2016. Jelena Jazbec

U sklopu proslave Dana općine Stubičke Toplice, u hotelu “Matija Gubec” održan je 1. prijateljski Taekwondo turnir “Stubičke Toplice 2016”, u organizaciji Taekwondo kluba “Kapelščak” iz Stubičkih Toplica. Sudjelovalo je 140 natjecatelja u disciplinama kick i sportska borba, članica i članova devet klubova Hrvatskog Taekwondo saveza iz Grada Zagreba te Zagrebačke, Varaždinske, Karlovačke i Krapinsko-zagorske županije.

Atraktivna demonstracija

Turnir je otvorio načelnik Stubičkih Toplica Vladimir Bosnar, a prisutnima se obratio i predsjednik kluba domaćina Željko Javoršćak. Prisustvovao je i predsjednik Taekwondo saveza Hrvatske Toni Nobilo. Program je započeo atraktivnom demonstracijom taekwondo vještine u izvedbi “Demo tima Dan-Gun Croatia”. Forme – poomsae, tehnike lomljenja dasaka – kyopka, samoobrane i atraktivni TKD skokovi popraćeni odabranom glazbenom podlogom, oduševili su posjetitelje.

Pobijedili domaćini

Nakon demonstracije vrsnih instruktora, započelo je natjecanje najmlađih limača, mlađih kadeta i kadeta. Prvo mjesto osvojio je TK “Kapelščak” iz Stubičkih Toplica, drugo mjesto TK “Ozalj” i treće mjesto TK “Hwarang Ivanec”. Sudjelovali su i TK “Activ” iz Zagreba, TK “Kondor” iz Zagreba, TK “Dan – Gun Croatia” iz Zagreba, TK “Sutla Šenkovec”, TK “Puntar” iz Gornje Stubice i TK “Jakovlje”.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba