Investicija Hrvatskih cesta

Sanira se 1300 metara Županijske ceste između Tuheljskih i Krapinskih Toplica

Objavljeno: 17.04.2016. mladenmandic

Na Županijskoj cesti 2155 između Tuheljskih i Krapinskih Toplica u tijeku su radovi na sanaciji oštećenja na cesti. Kako nam je rekao Ante Martinolić iz Županijske uprave za ceste, iako se radi o Županijskoj cesti, investitor radova vrijednih oko 840 tisuća kuna bez PDV-a, su Hrvatske ceste i to zbog odštete jer se tom cestom preusmjeravao teretni promet dok se rekonstruirala Državna cesta D205 između Tuheljskih Toplica i Gubaševa i dulje vrijeme ta je cesta bila zatvorena za promet.

– Sanirat će se i potom prevući s još dva asfaltna sloja oko 1300 metara dionice ceste od odvojka Selno do Klokovca. Svi radovi na rekonstrukciji tog dijela koje izvodi tvrtka Colas iz Varaždina, posluži li vrijeme, trebali bi biti završeni do srijede – rekao nam je Martinolić.

Najnovije po kategorijama

VIDEO: “Sigurno za mališane, sigurno za Zemlju: Etherealov tekstil beskompromisne je kvalitete, upravo zbog ljubavi utkane u njega”

PREPOZNALE IH I MAME I BEBE, ALI BANKE NE: Ethereal, jedinstvena tvrtka iz Zagorja, protiv nepotrebnog gomilanja tekstila bori se Crowdfunding kampanjom u cilju bolje budućnosti djece - pomozite im u plemenitoj misiji

VIDEO: “Sigurno za mališane, sigurno za Zemlju: Etherealov tekstil beskompromisne je kvalitete, upravo zbog ljubavi utkane u njega”

Objavljeno: 22.06.2024. zagorjeinternational

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba