Uspjeh plivača iz T. Toplica

Olimpovci se iz Celja vratili s 26 medalja

Objavljeno: 04.04.2016. mladenmandic

Plivači PK Olimp Mihanović iz Tuheljskih Toplica, sudjelovali su na jednodnevnom 21. “Velikonočnom mitingu” kojeg je organizirao Plivački klub Neptun iz Celja na 25 metarskom bazenu Golovec. Nastupila su 384 natjecatelja iz Hrvatske, Rusije i domaćina Slovenije. Hrvatsku su predstavljali Plivački klub Olimp Terme Tuhelj, Gradski plivački klub Međimurje i Plivački klub Primorje Croatia osiguranje iz Rijeke. Trenerica Olimpa Maja Bešenić, na put u Celje povela je osam plivača i sedam plivačica koji su se natjecali u četiri dobne kategorije.

Plivači i plivačice iz Tuheljskih Toplica osvojili su ukupno 26 medalja, od toga 13 zlatnih, četiri srebrne i devet brončanih medalja. Tesa Novak osvojila je šest zlata, Karlo Iljaš tri zlata i broncu, Nikola Iveković zlato, srebro i dvije bronce, Patrik Erceg i Mia Hren zlato, srebro i broncu, Marta Vidas srebro i broncu, Tin Bogdanić dvije bronce, Vili Sivec zlato i Hana Sivec u broncu.

Uz osvojene medalje, Olimpovci su osvojili i mnogobrojne diplome i plasmane unutar prvih deset. Debitant na natjecanju David Benčić osvojio je odlično osmo mjesto u disciplini 50 metara prsno. Uz osvajače medalja u Celju su plivali još i Mauro Šipek Glavač, Andrija Anić, Roko Damiani, Magda Slovenec i Lana Halapir.

Mješovita štafeta 14 godišnjaci i mlađi u sastavu Patrik Erceg, Tesa Novak, Mia Hren i Vili Sivec osvojila je zlatno odličje, a štafeta 13 godišnjaci i stariji u sastavu Karlo Iljaš, Hana Sivec, Marta Vidas i Tin Bogdanić, brončano odličje.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba