Traže se prijedlozi kandidata za članove općinskog Savjeta mladih

Objavljeno: 19.02.2016. Alen Brodar

Općinsko vijeće Radoboja na svojoj je posljednjoj sjednici donijelo odluku o osnivanju Savjeta mladih Općine Radoboj, pa je raspisan Javni poziv za isticanje kandidature za članove i zamjenike članova Savjeta mladih.

U Savjet mladih mogu biti birane osobe sa prebivalištem ili boravištem na području Općine Radoboj, koje imaju između 15 i 30 navršenih godina starosti. Savjet mladih ima pet članova, uključujući predsjednika i zamjenika predsjednika.

Kandidate za članove Savjeta mladih i njihove zamjenike mogu istaknuti udruge opredijeljene za rad s mladima i za mlade, učenička vijeća, studentski zborovi, pomladci političkih stranaka, sindikalnih ili strukovnih organizacija te neformalne skupine mladih. Kandidature za članove Savjeta mladih Općine Radoboj podnose se na propisanom obrascu koji se može preuzeti na web stranici Općine Radoboj, a ispunjene obrasce potrebno je dostaviti u Općinu. Rezultati izbora za članove i zamjenike članova Savjeta mladih Općine Radoboj biti će objavljeni na internetskim stranicama Općine Radoboj.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba