Upućen poziv za predlaganje programa za Dane kajkavske riječi

Objavljeno: 19.02.2016. mladenmandic

Za ovogodišnju manifestaciju Dana kajkavske riječi u Zlataru, organizatori su i ove godine uputili poziv ustanovama, udrugama te sportskim društvima na suradnju kako bi se definirao program. Manifestacija će se ove godine održati od 17. do 25. rujna. U okvirnom programu, kao i prošle godine, prvog dana manifestacije, u subotu 17. rujna, planira se otvorenje, uz uvodno kulturno događanje i izložbu, u nedjelju bi se priredbe održale u Belcu, a tjedna zbivanja od 19. do 25. rujna, održavala bi se u Zlataru.

Planiraju se književne večeri, koncerti, predstave, izložbe, zabavna događanja na Trgu slobode i sportska događanja, uz priredbe dječjeg kajkavskog stvaralaštva i Pajdaško sprehajanje, koje se tradicionalno održavaju zadnji vikend 24. i 25. rujna.

Svima koji se svojim prijedlozima žele uključiti u kreiranje programa, upućen je poziv da se jave Organizacijskom odboru manifestacije, a isti poziv upućen je i svima ostalima koji se žele uključiti u obilježavanje Dana grada Zlatara.

Prijedlozi se mogu poslati Pučkom otvorenom učilištu dr. Jurja Žerjavića, na mail [email protected] ili na adresu Park hrvatske mladeži 2, i to do 31. ožujka.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba