VELIKI PARTY ZAGORJE INTERNATIONALA I LEO KLUBA ZAGORJE U ILIR BARU

Slavimo prvi rođendan i izlazak 100. broja prvih zagorskih digitalnih novina, pridružite nam se!

Objavljeno: 04.02.2016. zagorjeinternational

 

Zagorje International i Leo klub Zagorje pozivaju vas ove subote na veliki zajednički party u krapinskom Ilir baru.
Naime, dragi čitatelji, nama je prošlo stvarno brzo, ali eto, već je prošlo godinu dana otkako smo vas počeli informirati, a ove subote slavimo i izlazak 100. broja prvih zagorskih digitalnih novina, koje našim pretplatnicima dva puta tjedno stižu u pretinac elektroničke pošte – ovo pretplatnici uzmite s rezervom, novine su naime potpuno besplatne.

Hvala vam

Nije to bio lagan put, ali time je slađi – nakon perioda uhodavanja, koji svaki novi projekt ima, uspjeli smo se u vrlo kratkom vremenu, dakako, uz vašu pomoć – konstruktivne kritike i sugestije, etablirati kao relevantan zagorski medij, a u međuvremenu smo pokrenuli i news portal, koji u nepuna dva i pol mjeseca postojanja bilježi zavidne brojke čitanosti. I na tome vam zahvaljujemo. Nama je, a nadamo se da je i vama, to svakako bila godina za pamćenje, što, složit ćete se, treba proslaviti.

DJ Kosta Radman uz bok domaćim zvjezdama

Za zagarantiranu feštu, kao što je uostalom i svaka fešta Leo kluba Zagorje (u što se možete uvjeriti u galeriji fotografija), s kojim smo ukrstili snage, pobrinut će se jedan od najpoznatijih i najboljih domaćih DJ-a, Kosta Radman, koji svojim energičnim DJ nastupima u klubovima i na festivalima oduševljava ljubitelje elektronske glazbe, a nastupao je i s brojnim svjetskim DJ zvijezdama kao što su Tiesto, Hardwell, Nicky Romero, Swedish House Mafia, Thomas Gold, te je nastupio uz bok najvećih svjetskih DJ-a zvijezda na ULTRA MUSIC FESTIVAL EUROPE.

Svakako treba spomenuti i zvjezdani DJ duo, dvojac koji žari i pali zagorskom klupskom scenom, a i šire. NickyDee i MarcoLucca dodatno će podgrijati već ionako uzavrelu atmosferu!
Uz Official Jack Daniel’s party, Zagorje International za vas priprema brojne nagrade i iznenađenja. U svakom slučaju, bit će to party koji se ne propušta. Vidimo se u subotu u Ilir baru!

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba