KRAPINSKE TOPLICE

Specijalnoj bolnici donirana dva nova holtera za bržu dijagnozu

Objavljeno: 23.12.2015. zagorjeinternational

Rotary club Krapina realizirao je još jednu humanitarnu donaciju – Specijalnoj bolnici za medicinsku rehabilitaciju Krapinske Toplice predali su dva holtera, digitalna snimača EKG-a, koji služe u kardiološkoj dijagnostici.
Do sada se na tu pretragu čekalo, kako je rečeno, oko tri mjeseca, a Bolnica je do sada imala 12 takvih uređaja. Prilikom uručivanja donacije, čija je vrijednost 60.000 kuna, a skratit će vrijeme čekanja, predsjednik Rotary cluba Ivan Pavlović, zahvalio se svima koji su prepoznali ovaj značajan projekt i svojim ih prilozima podržali u ovoj humanitarnoj akciji. To su tvrtke Aking d.o.o., Tam-Teks d.o.o. i Peti Brod d.o.o. iz Zagreba, zatim Hrvatska obrtnička komora, Kotka d.d., Marteks Tekstil d.o.o., Presečki grupa d.o.o., Print centar d.o.o. i Varjačić d.o.o. iz Krapine, tvrtke Poduzetništvo Tomek d.o.o. i Regeneracija d.o.o. iz Zaboka, PA-EL d.o.o. iz Dubrovčana, PC Kibernetika d.o.o. iz Sv. Križa Začretja i Unikomerc d.d. iz Velike Gorice.
Donaciji holtera, kojeg je predao Ivan Pavlović, a primila ravnateljica Specijalne bolnice Željka Žnidarić, bili su prisutni njezin zamjenik dr. Ivan Horvatek i doc. dr. Duško Cerovec, voditelj Odjela za unutarnje bolesti, a ispred Rotary cluba Krapina Ivica Cerovečki, Branko Varjačić i Drago Kozina.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba