BRAVO ZA LEONARDA KONČEVSKOG, NINA FLORIJANA POSAVCA I VEDRANA ŠIMECA

Ekipa zabočke osnovne škole prvak Hrvatske u gađanju serijskom zračnom puškom

Objavljeno: 25.05.2018. JJ

Ekipa Osnovne škole Ksavera Šandora Gjalskog iz Zaboka, u sastavu Leonard Končevski, Nino Florijan Posavec i Šimec Vedran, prvak je Hrvatske u gađanju serijskom zračnom puškom na deset metara. Otvoreno prvenstvo školskih sportskih društava Republike Hrvatske u streljaštvu za učenike osnovnih škola za školsku godinu 2017./2018. održano je u Zagrebu, u organizaciji Hrvatskog školskog sportskog saveza, Hrvatskog streljačkog saveza i Streljačke udruge Zagreba. Na natjecanju je nastupilo 14 ekipa dječaka i šest ekipa djevojčica. Ekipa OŠ Antuna Mihanovića iz Klanjca, u sastavu Filip Hrbud, Julijan Krajcar i Dario Somek, osvojila je pak šesto mjesto.

Školsko natjecanje

Među djevojčicama, prva je bila ekipa OŠ Dubrava, a drugo mjesto su osvojile članice Školskog športskog kluba “Gaj” OŠ Veliko Trgovišće, Stela Čuk, Petra Petak i Marta Šturlan.
Na streljani Streljačkog društva Veliko Trgovišće održano je i školsko županijsko natjecanje iz streljaštva u konkurenciji dječaka i djevojčica. Natjecanje se održalo u organizaciji Školskog športskog kluba Gaj OŠ Veliko Trgovišće, uz pomoć članova SD-a Veliko Trgovišće.
U kategoriji dječaka, prvo je mjesto osvojio Nino Florijan Posavec iz OŠ K. Š. Gjalskog Zabok, drugi je bio Dario Somek iz klanječke OŠ Antuna Mihanovića, a treći David Škrlec iz OŠ Marija Bistrica.

Samo Veliko Trgovišće

Ekipno je pobjedu odnijela ekipa zabočke osnovne škole, u sastavu Vedran Šimec, Nino Florijan Posavec i Leonard Končevski.
Među djevojčicama, prva je bila Ema Penezić iz klanječke osnovne škole, drugo mjesto pripalo je Petri Petak, a treće Steli Čuk iz ŠŠK “Gaj” Veliko Trgovišće.
U ekipnoj kategoriji natjecala se samo ekipa Velikog Trgovišća, u sastavu Marta Šturlan, Stela Čuk i Petra Petak.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba