VOZILOM PREŠAO NA LIJEVU STRANU KOLNIKA, UDARIO AUTOMOBIL KOJI JE DOLAZIO IZ SUPROTNOG SMJERA, PA POBJEGAO S MJESTA NESREĆE

POLICIJA TRAŽI SVJEDOKE NESREĆE U BEDEKOVČINI: Nepoznati je počinitelj upravljao vozilom plave boje

Objavljeno: 10.04.2018. JJ

Kao što smo već izvijestili, jučer u 21.25 sati, na županijskoj cesti u Bedekovčini, u Ulici Antuna Mihanovića, dogodila se prometna nesreća u kojoj nepoznati vozač, upravljajući nepoznatim osobnim automobilom iz centra Bedekovčine prema Špičkovini, nije držao vozilo uz desni rub kolnika, već je u lijevom zavoju prešao u lijevo preko pune razdjelne crte, na dio kolnika namijenjen za vozila iz suprotnog smjera. U tom trenutku iz suprotnog smjera dolazio je osobni automobil, kojim je upravljala 26-godišnja hrvatska državljanka, te je došlo do udara prednjih lijevih strana osobnih automobila.
U prometnoj nesreći, 26-godišnja vozačica i 55-godišnja putnica zadobile su lakše tjelesne ozlijede, dok se vozač vozilom udaljio u smjeru Špičkovine.
Zbog utvrđivanja točnih okolnosti prometne nesreće i pronalaska vozača i vozila plave boje, policija moli svjedoke da se s informacijama jave na broj telefona 192 ili u najbližu policijsku postaju.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba