EUROPSKA NOĆ KAZALIŠTA U PUČKOM OTVORENOM UČILIŠTU KRAPINA

“ONA HOĆE, ON NEĆE!”: Neočekivani rasplet i puno smijeha uz predstavu AKUD-a “Žensko kazalište” iz Gornjeg Jesenja

Objavljeno: 24.11.2017. JJ

Već treću godinu zaredom Pučko otvoreno učilište Krapina uključit će se u projekt Europska noć kazališta, jednodnevnu manifestaciju koja je pokrenuta s ciljem promicanja profesionalnog i amaterskog kazališnog stvaralaštva kroz kontinuirano njegovanje postojeće kazališne publike, ali i stvaranje nove.
Održava se istovremeno u 11 europskih država, svake godine u mjesecu studenom. Tim povodom, ove subote AKUD “Žensko kazalište” iz Gornjeg Jesenja u Festivalskoj će dvorani, s početkom u 19 sati, izvesti predstavu “Ona hoće, on neće!”. Predstava govori o majci koja je nesretna jer njezina kći Janica već godinama čeka da je susjed Ivek zaprosi, a to se nikako ne događa. Ivek se pak “radi frajer” i ne mari jako za Janicu, čak štoviše. Majka stoga traži pomoć od susjede koja je udovica – pokopala je već trojicu muževa, a dolazi i teta iz Zagreba, koja rješenje vidi u oglasniku “Ženidba i udaja”. Kao i obično, tu dolazi do zavrzlama, a rasplet je neočekivan.
Ulaznice po cijeni od 15 kuna zaintersirani mogu kupiti na blagajni Festivalske dvorane sat vremena prije predstave i na www.ulaznice.hr.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba