TRAŽI SE FIATOV KOMBI? Teška prometna nesreća desila se u Poljanici Bistričkoj, policija i obitelj traže bilo kakve podatke o počinitelju

Udario 43-godišnju pješakinju i gotovo je ubio, pa pobjegao s mjesta nesreće

Objavljeno: 12.09.2017. Alen Brodar

U ponedjeljak se u ranojutarnjim satima u mjestu Poljanica Bistrička dogodila prometna nesreća u kojoj je jedna osoba zadobila teške tjelesne ozlijede, izvijestila je policija.
Do nesreće je došlo kada je nepoznati vozač osobnim automobilom nepropisno obilazio 43-godišnju pješakinju koja se kretala uz lijevi rub kolnika prema Mariji Bistrici. U tom trenutku došlo je do udara desne strane vozila u tijelo pješakinje, koja je zadobila teške tjelesne ozljede, a liječnička pomoć joj je pružena u Općoj bolnici Zabok.
– Išla je na posao ujutro oko pet sati, na bus koji ide u 5.20 sati. Navodno je kombi marke Fiat, kojem je prilikom udara otpao desni retrovizor, no pobjegao je s mjesta nesreće. Nema očevidaca, no znam da je policija uzela sve snimke obližnjih kamera kako bi pronašla počinitelja. Nejasno nam je kako ju je hitna pronašla kako leži u travi u Ulici kralja Tomislava u Mariji Bistrici, u blizini ambulante, ako je nesreća bila u Poljanici Bistričkoj. Teta je teško ozlijeđena, ali za sada stabilno i izvan životne opasnosti – rekla nam je Zrinka Leko, nećakinja nesretne žene, koja moli da, ako netko nešto zna o nesreći, javi policiji, ili na njezin broj mobitela 091/594-8591.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba