ODRŽAN JE I TURNIR NA KOJEM JE SUDJELOVALO OSAM EKIPA

OPĆINA ĐURMANEC: Na radost mještana, svečano otvoreno malonogometno igralište u Smiljanovoj Grabi

Objavljeno: 23.08.2017. JJ

U Donjem Maclju – Smiljanovoj grabi svečano je otvoreno malonogometno igralište, čije je uređenje u najvećem dijelu financirala Općina Đurmanec, na inicijativu Udruge “M Klub Macelj”, u kojoj su okupljeni mještani Smiljanove grabe. Otvorenju su prisustvovali načelnik Đurmanca Damir Belošević i njegova zamjenica Ivančica Hrček.
U sklopu prigodnog programa, dodijeljena su priznanja mještanima koji su donirali svoja zemljišta u svrhu izgradnje igrališta, a to su Biserka Žižak, Zdravko Smiljanec, Janko Smiljanec i Stjepan Šafranko. Dodijeljene su i zahvalnice Općini Đurmanec, Gradskoj plinari Krapina, Vodoprivredi Zagreb, Modnoj kući Marija – Donji Macelj, Jurić prometu i Kotki Krapina. Održan je i malonogometni turnir na kojem je sudjelovalo osam ekipa. Prvo mjesto osvojili su domaćini, “M Klub Macelj”, drugo mjesto gosti iz Jezerišća, treće mjesto Gornji Macelj i četvrto mjesto ekipa Mladost Macelj.
Mještani nisu skrivali svoje zadovoljstvo činjenicom da su napokon dobili igralište. Pripremljen je domjenak za sve prisutne, a program je upotpunila grupa Foršus, koja je zabavljala mještane do ranih jutarnjih sati.



VIŠE OD 40 EKIPA NA MININOGOMETNOM TURNIRU JAVOR 2017.

Pobijedila ekipa Štefan, posjetitelje do jutra zabavljali Špoljari i Podvinčani

U organizaciji Sportskog društva Javor, u Goričanovcu u općini Đurmanec održan je mininogometni turnir Javor 2017. Sudjelovala je 41 ekipa, a prvo mjesto osvojila je ekipa Štefan, pobijedivši u finalu Gredenec. Treće mjesto osvojila je ekipa Kuduro, a četvrto Sportsko društvo Đurmanec.
Za sve posjetitelje osiguran je kuhani grah i roštilj, a program su upotpunili gosti – glazbeni sastav Podvinčani i Limena glazba “Špoljari” iz Petrovskog, koji su zabavljali mještane do ranih jutarnjih sati.
Sportsko društvo Javor zahvaljuje se na pomoći Općini Đurmanec, ekipama koje su sudjelovale, donatorima, sucima, glazbenim sastavima, kuharima, konobarima te svima koji su sudjelovali u organizaciji ovog događaja.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba