Županijski centar 112 zaprimio je ukupno 145 poziva

U protekla 24 sata pet prometnih nesreća, od toga u dva slijetanja automobila tri osobe ozlijeđene, jedna teško

Objavljeno: 06.08.2017. Alen Brodar

U protekla 24 sata, Županijski centar 112 Krapina zaprimio je ukupno 145 poziva na broj 112, a evidentirali su ukupno pet prometnih nesreća.
U Vučaku su u slijetanju automobila u kanal dvije osobe zadobile tjelesne ozljede, od čega jedna teške. Prema neslužbenim informacijama, suvozač je u toj nesreći izletio iz automobila kroz vjetrobransko staklo. I u Maturovcu je automobil sletio s ceste, pri čemu je jedna osoba lakše ozlijeđena.
Na autocesti Zagreb – Macelj došlo je do prometne nesreće s materijalnom štetom, a samo šteta nastala je i u sudaru dva osobna automobila u Zlatar Bistrici, dok je u Gornjoj Stubici osobno vozilo naletjelo na srnu, pri čemu je također nastala manja materijalna šteta na automobilu. Uz prometne nesreće, evidentirana je i jedna prijava ugrožavanja prometa, srušilo se drvo na cestu D 29 u Mariji Bistrici.
U Gornjem Maclju došlo pak je do požara kontejnera, kojeg su ugasili pripadnici JVP Krapina.
– Od ostalih događaja izdvajamo prijavu onečišćenje zraka u Donjoj Stubici, remećenje javnog reda i mira u Gornjoj Stubici, zbrinjavanje pregaženog Jazavca na D507 kod mjesta Jalšje i zbrinjavanje pregažene lisice u Strmcu Humskom – izvijestili su iz Županijskog centra 112.

FOTO: Slijetanje u Vučaku (Policija zaustavlja KZŽ)

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba