Sajam zdravlja u Klanjcu

Posjetitelji su mogli saznati sve o piramidi zdrave hrane, prevenciji kardiovaskularnih bolesti te ranom otkrivanju karcinoma

Objavljeno: 07.04.2017. zagorjeinternational

Patronažne sestre Županijskog doma zdravlja, pod pokroviteljstvom Krapinsko – zagorske županije, u Klanjcu su organizirale Sajam zdravlja. Sajam je održan pod motom “Zajedno do zdravlja”, a govorilo se o sljedećim temama: Zajedno u trudnoći, Promicanje dojenja, Živjeti zdravo od malena, Piramida zdrave hrane, Prevencija kardiovaskularnih bolesti, Duhovnom izgradnjom do tjelesnog zdravlja, Prevencija kroničnih nezaraznih bolesti, Pružanje hitne medicinske pomoći, Rano otkrivanje karcinoma i Život u kapljici vode. Sajam je posjetio i krapinsko – zagorski župan Željko Kolar.
– Posebno mi je drago da su danas, osim srednjoškolaca koji su bili aktivno uključeni, Sajam zdravlja posjetili i učenici osnovnih škola te polaznici vrtića, jer važno je poruke o važnosti očuvanja zdravlja te zdravom načinu života usađivati od malih nogu – rekao je župan Kolar.
Sajam su posjetili i predsjednica Skupštine KZŽ Vlasta Hubicki, zamjenica župana Jasna Petek i gradonačelnik Klanjca Zlatko Brlek.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba