CJELONOĆNA TORTURA

Zavezao je, prisilio da ga oralno zadovoljava, te je natjerao da s njime radi sklekove i čučnjeve

Objavljeno: 23.03.2017. zagorjeinternational

Nezaposleni stolar Ivan C. (24) 23. svibnja 2016. namamio je djevojku da s njim ode u njegov stan u jednom zagorskom gradiću po ključeve automobila, obećavši da će je odvesti kući, no čim je ušla, pitao ju je: “Hoćeš li mi popušiti?”, a kad je djevojka odbila i htjela otići, zgrabio ju je, tvrdi tužiteljstvo, dva puta je ošamario i naredio da se skine, piše 24 sata.hr.

Zaprijetio fotografijama

Djevojka se skinula u gaćice, upozorivši nasilnika da ima menstruaciju. Nakon što ju je natjerao da mu pokaže uložak, prisilio ju je da ga oralno zadovoljava, držeći joj ruke na leđima. Potom ju je zavezao žicom, ošamario i ponovno primorao na oralni seks. Naposlijetku ju je natjerao da s njim radi čučnjeve i sklekove, dok su joj gležnjevi bili vezani žicom, pritom je vrijeđajući i ismijavajući je kako nema kondicije.
Mučenje je potrajalo cijelu noć, a prije nego što je djevojku pustio, zaprijetio joj je da će, ako nekome kaže što se dogodilo, objaviti njezine fotografije koje je snimio mobitelom.

Druga žrtva

Nepravomoćno je osuđen na četiri godine zatvora, a nakon nepravomoćne presude ponovno su ga vratili u istražni zatvor, u kojem se nalazi zbog sumnje da se 12. veljače 2017., dok mu je trajalo suđenje za događaj iz svibnja 2016., seksualno iživljavao na drugoj žrtvi te da se pri tome ponio puno okrutnije.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba