Mali županijski fašnik

Za višegodišnju vjernost, mali “Bubamarci” iz Donje Stubice dobili televizor

Objavljeno: 26.02.2017. mladenmandic

Pod pokroviteljstvom Krapinsko – zagorske županije i Općine Hum na Sutli, a u organizaciji Turističke zajednice općine Hum na Sutli i Destinacijsko – promidžbenog kluba “Zeleni bregi” iz Pregrade, u Humu na Sutli održan je 14. Mali županijski fašnik. Fašničku povorku od više od 200 sudionika predvodio je fašnički princ Matija Krizmanić u pratnji mađioničara Timija, a prigodni program održan je u kinodvorani, gdje su se zagorski vrtići i predstavili brojnoj publici. U ime Krapinsko – zagorske županije, županijski ključ fašničkom princu predala je Jasna Petek, zamjenica zagorskog župana, dok se nazočnima s nekoliko prigodnih riječi dobrodošlice obratio i Zvonko Jutriša, općinski načelnik Huma na Sutli.

Slatki paketi

Oni su zajedno podijelili i slatke pakete vrtićima. Prava poslastica bio je program mađioničara Timija, koji je izazvao pravo oduševljenje među djecom. I ove je godine povorka imala revijalni karakter. Od prikupljenog novca nabavljen je televizor za Dječji vrtić “Bubamara” iz Donje Stubice, kao dar za vjernost sudjelovanja na svim dosadašnjim malim fašnicima. Za svu djecu i sudionike programa organizirani su “krafna – domjenak” i slatki paketi.

Fašnička povorka

U fašničkoj povorci su sudjelovali Predškolske skupine “Mravci” i “Leptirići” iz OŠ pri Specijalnoj bolnici za medicinsku rehabilitaciju Krapinske Toplice, štićenici Obiteljskog doma Štefanije Orel za osobe s posebnim potrebama iz Huma na Sutli, Dječji vrtić “Gustav Krklec” iz Krapine, Dječji vrtić “Bubamar” iz Donje Stubice, Dječji vrtić “Naša radost” iz Pregrade te domaćini, Dječji vrtić “Balončica” iz Huma na Sutl. Uz njih, u povorci i programu sudjelovale su i neformalne grupe iz Huma na Sutli i okolice.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba