U Zaprešiću održana dodjela nagrade “Suncokret ruralnog turizma Hrvatske – Sunflower Award“ za 2020. godinu - iskazali se i Zagorci

Brončane povelje osvojili OPG Halapir – Izletište “Kod Đurđe“ iz Krapinskih Toplica i Kuća za odmor “Emotion“ iz Velikog Trgovišća

Objavljeno: 01.07.2021. zagorjeinternational

U Zaprešiću je održana dodjela nagrade “Suncokret ruralnog turizma Hrvatske – Sunflower Award“ za 2020. godinu, koju organizira Hrvatska udruga za turizam i ruralni razvoj “Klub članova selo“.
Time se nastoji doprinijeti promicanju ruralnog turizma i tradicijskih sadržaja, a ove je godine bilo nominirano 125 kandidata. S područja Krapinsko – zagorske županije, osvajač brončane povelje u kategoriji “Turistička seljačka gospodarstva“ je Obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo “Kod Đurđe“ iz Krapinskih Toplica, a u kategoriji “Tradicijska (ruralna) domaćinstva“, Kuća za odmor “Emotion“ iz Velikog Trgovišća.
Najbolji su birani u sedam kategorija – Turistička seljačka gospodarstva, Tradicijska (ruralna) domaćinstva, Tradicijska (ruralna) gastronomija, Vinski turizam, Aktivni turistički sadržaji u ruralnom prostoru, Ruralno turistički projekti, Projekti/nositelji zaštićenih marketinških oznaka, a među njima je i šampion osmog Suncokreta, dobitnik Velikog zlata. Šampionima su ove godine proglašeni Hotel Dunav iz Iloka i Sinjska alka.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba