Tko je spreman za krug ili dva oko jezera? Dođite ove nedjelje u Trakošćan!

SVI ŽELE SUDJELOVATI U “UTRCI ZA MAČ GROFA DRASKOVICHA”: Organizatori su uspjeli pronaći još 20 slobodnih mjesta, zato – požurite s prijavom!

Objavljeno: 30.06.2021. zagorjeinternational

Jedna od naših najljepših kontinentalnih utrka, sedma Utrka za mač grofa Draskovicha, održat će se ove nedjelje u Trakošćanu, s početkom u 10 sati.
Ova po mnogočemu jedinstvena utrka održava se na prekrasnoj lokaciji oko Trakošćanskog jezera, gdje se trči jedan ili dva kruga. Također, organizatori, Atletski klub Varaždin i Dvor Trakošćan, i ove će se godine potruditi da uz još više vitezova, plemićke mladeži i krinolina, pokušaju dočarati duh jednog vremena. Očekuje se i dolazak grofa Nikolausa Draskovicha.
Putem linka prijavite se za glavnu utrku (10 kilometara) ili utrku građana (pet kilometara), za koje su organizatori u zadnji čas uspjeli pronaći još 20 dodatnih mjesta. Organizirane su i dječje utrke u nekoliko kategorija.

– Dođite 4. srpnja u Trakošćan po svoj mač i uživajte trčeći po prekrasnoj stazi oko jezera, u veličanstvenom ambijentu jednog od naših najljepših dvoraca – poručuju iz AK Varaždin.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba