SPORT I DOBRA ZABAVA: Prijavite svoje mališane

Mala školica nogometa u Petrovskom nastavlja se i ove godine – održavat će se na igralištu kod Pečka od 30. lipnja do 2. srpnja

Objavljeno: 27.06.2021. zagorjeinternational

U organizaciji Nogometnog kluba Petrovsko, Udruge mještana Preseka Zapad i Udruge Kaj – Petrovsko, na igralištu kod Pečka od 30. lipnja do 2. srpnja održat će se Mala školica nogometa.
Treninge će voditi nogometaš Mladen Šerek i nogometaši NK Petrovsko, a održavat će se u večernjem terminu, s početkom u 18 sati. Dužina treninga i sama organizacija ovisit će o broju prijavljene djece. Prijave su počele u petak, a zaprimaju se u inbox Udruge Kaj.
– Drago nam je što će se školica nogometa odvijati u tjednu prije tradicionalnog turnira ” Pečkov kip” koji je poznat izvan granica naše općine, a nadamo se i da će i naš program školice postati tradicija i poveznica za daljnju uspješnu suradnju među udrugama. Zahvaljujemo i NK Pregradi što će nam za potrebe školice posuditi svoju nogometnu opremu. Za turnir “Pečkov kip” prijave traju do petka, 2.srpnja, do 20 sati, kotizacija po ekipi iznosi 400 kuna, a za dodatne informacije može se nazvati na broj mobitela 098/802 21 62 (Stjepan Leljak – Čkalja) – poručuju iz Udruge Kaj.
Program se provodi u sklopu programa “Aktivni u zajednici“, uz programsku suradnju i financijsku podršku Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba