Novi sportski sadržaj

Teniski klub Pregrada upisuje polaznike škole tenisa, a rekreativce poziva na sudjelovanje u teniskoj gradskoj ligi

Objavljeno: 08.06.2021. zagorjeinternational

Teniski klub Pregrada upisuje zainteresirane polaznike u školu tenisa. Prijave se zaprimaju najkasnije do 15. lipnja, putem e-maila [email protected]
U prijavi je potrebno navesti ime i prezime, godinu rođenja, mjesto stanovanja i kontakt broj. Uvjet za upis je navršenih šest godina starosti, a temeljem broja zainteresiranih, organizirat će se grupe za treniranje.
Školu će voditi licencirani teniski trener, a planirani početak poduke je 20. lipnja. Mreže, loptice i rekete prilagođene uzrastu, osigurat će Teniski klub Pregrada, a postoji i mogućnost da će za dio djece prvih osam sati biti besplatno, u suradnji s Teniskim savezom Krapinsko – zagorske županije.
Jednako tako, Teniski klub upućuje poziv svim rekreativcima koji su zainteresirani za igranje teniske lige grada Pregrade, koja počinje 1. srpnja, da se za detaljan dogovor, jave tajniku kluba Draženu Novaku, porukom ili pozivom na broj mobitela 097/722 0757.
Rezervacija terena, koja je moguća za maksimalno sedam dana unaprijed, provodi se online, putem web stranice. Svim donatorima i sponzorima koji su donirali više od 500 kuna u crowdfunding kampanji, omogućeno je besplatno korištenje terena do kraja godine. (vc)

Najnovije po kategorijama

BRAVO! Zlatarski mališani tijekom cijele su školske godine pomagali napuštenim životinjama – prikupljali donacije, a neki su čak i volontirali u Skloništu “Luč Zagorja”
ŽELJKO KOLAR: Županija je pripremila projekte vrijedne 1,5 milijardi kuna. ZORAN GREGUROVIĆ: Mi u Gradu Krapini jedva čekamo raspisivanje natječaja

HRVATSKOJ NA RASPOLAGANJU 24,2 MILIJARDE EURA: Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova EU u Krapini predstavilo mogućnosti koje donosi nova europska financijska omotnica 2021. - 2027.

ŽELJKO KOLAR: Županija je pripremila projekte vrijedne 1,5 milijardi kuna. ZORAN GREGUROVIĆ: Mi u Gradu Krapini jedva čekamo raspisivanje natječaja

Objavljeno: 08.06.2021. zagorjeinternational

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter