GRADONAČELNIK NOVOG MAROFA SINIŠA JENKAČ PREDAO POTPISE ZA KANDIDATURU: "Prikupili smo 2021 potpis, simbolično, pošto je ovo 2021. godina"

“Pokrenuli smo i završili ogromne projekte koji su 20-ak godina mučili naše građane. Stvaramo okvire za daljnji razvoj”

Objavljeno: 29.04.2021. zagorjeinternational

Aktualni gradonačelnik Novog Marofa Siniša Jenkač u srijedu je Gradskom izbornom povjerenstvu predao potpise za kandidaturu za još jedan mandat.
Kandidaturu HDZ-ovog Siniše Jenkača za gradonačelnika i Ivana Tuka za zamjenika podržava koalicija stranaka u kojoj su i HSS, HNS i HSU.
– To je dugogodišnja koalicija, od šest godina, kojoj se priključio i HNS. Prikupili smo 2021 potpis, simbolično, pošto je ovo 2021. godina. Zahvaljujem svima koji su potpisali za mene i zamjenika kao kandidate, a posebno zahvaljujem onima koji su radili na terenu, svojim članovima i koalicijskim partnerima. Vjerujemo da je ovo dobar početak kampanje. Iza nas su četiri godine uspješnog vođenja grada, gdje smo pokrenuli i završili ogromne projekte koji su 20-ak godina mučili građane Novog Marofa. Stvaramo okvire za daljnji kvalitetni razvoj našeg grada, kako centra, tako i svih naselja koja čine grad Novi Marof – poručio je Jenkač.

Najnovije po kategorijama

Uspješno provedeni programi obrazovanja stručnjaka u turističko – ugostiteljskom sektoru i voditelja za osobe s invaliditetom te osposobljavanja osoba s invaliditetom za kuhare i sobare

ZAHVALJUJUĆI UČILIŠTU "PIRAMIDA ZNANJA" I PARTNERIMA, 59 POLAZNIKA IZ RANJIVE SKUPINE NEZAPOSLENIH OSOBA DOBILO JE NOVU PRILIKU: Održana završna konferencija projekta "Edukacijom ranjivih skupina do zaposlenja u turizmu i ugostiteljstvu"

Uspješno provedeni programi obrazovanja stručnjaka u turističko – ugostiteljskom sektoru i voditelja za osobe s invaliditetom te osposobljavanja osoba s invaliditetom za kuhare i sobare

Objavljeno: 22.04.2021. zagorjeinternational

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter