Kandidat HDZ-a za varaždinskog župana Anđelko Stričak predao više od 11.700 potpisa za kandidaturu:

“Već sam broj potpisa asocira na pobjedu”

Objavljeno: 28.04.2021. zagorjeinternational

Kandidat HDZ-a za župana Varaždinske županije, Anđelko Stričak, u pratnji političkog tajnika ŽO HDZ-a Varaždinske županije Alena Runca te koalicijskih partnera predsjednice ŽO HSU-a Jadranke Bahlen i predsjednice ŽO HSLS-a Dragice Ratković, u srijedu je Županijskom izbornom povjerenstvu predao potpise za kandidaturu.

Kvalitetna lista

Koalicija HDZ-a, HSLS-a i HSU-a prikupila je 11.711 potpisa, naglasio je Stričak.

– Već sam broj potpisa asocira na prvo mjesto. Lista ima 37 mjesta od kojih je 17 popunjeno ženama, a 20 muškim kandidatima. Najmlađi kandidat ima 22 godine, a najstariji 70. Popunili smo listu teritorijalno, znači svaki kutak Varaždinske županije ima svog predstavnika ovisno o broju stanovnika, ali i dobno, spolno, strukovno odnosno, od liječnika pa do obrtničkih zanimanja. Smatram da imamo zaista kvalitetu listu, stoga očekujem dobar rezultat, i u drugom krugu pobjedu – kazao je Stričak.

Jadranka Bahlen, inače članica Nacionalnog vijeća za umirovljenike i starije osobe također je rekla da je sigurna u pobjedu, dok se Dragica Ratković nadovezala:

Prenijeti na županiju

– Moram napomenuti da samo u Varaždinskim Toplicama koje pokrivaju manji dio naše županije, odnosno 80 kvadratnih kilometara, pomoću Vlade RH, saborskih zastupnika, nas lokalnih dužnosnika, mene kao gradonačelnice, privukli čak 366 milijuna kuna. Očekujemo od našeg budućeg župana, Anđelka Stričaka, da to prenesemo na cijelu našu županiju. Čekamo 16. svibnja i sigurna sam u pobjedu – poručila je Ratković.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba