NOVI CIKLUS AKCIJA GDCK-a DONJA STUBICA: Darujte krv u Gornjoj Stubici, Donjoj Stubici, Oroslavju ili Mariji Bistrici

“Potrebe za krvlju i dalje su pojačane – pridružite se velikoj obitelji humanitaraca!”

Objavljeno: 26.04.2021. zagorjeinternational

Gradsko društvo Crvenog križa Donja Stubica u suradnji s Hrvatskim zavodom za transfuzijsku medicinu Zagreb, organizira akcije dobrovoljnog darivanja krvi. One će se održati 27. travnja (utorak) od 15 do 19 sati u Sportskom centru u Gornjoj Stubici; 28. travnja (srijeda) od 12 do 14.30 sati i od 15.30 do 19 sati u Domu kulture Donja Stubica; 29. travnja (četvrtak) od 12 do 14 sati i od 15 do 19 sati u Kongresnoj dvorani Hotela “Zagi” u Oroslavju; 30. travnja (petak) od 13 do 14.30 sati i od 15.30 do 19 sati u prostoru Vatrogasnog doma u Mariji Bistrici.

– Potrebe za krvlju i dalje su pojačane pa pozivamo darivatelje krvi i ostale koji se žele priključiti velikoj obitelji humanitaraca, da se odazovu na akciju. Hvala unaprijed u ime onih kojima je krv potrebna. Molimo darivatelje krvi da na akciju ponesu osobnu iskaznicu, ukoliko je potrebno naočale za popunjavanje upitnika te apeliramo na pridržavanje svih propisanih mjera zaštite – udaljenost dva metra između osoba, dezinfekcija ruku, zaštitna maska – poručuju iz GDCK-a Donja Stubica.

Najnovije po kategorijama

SRCE ZAGORSKO STOLJEĆIMA KUCA ZA HRVATSKU I PRAVICU: Fini ljudi na tim finim brdima imaju jednu čvrstoću, snagu i postojanost koja se rijetko susreće – ta snaga se odrazila i u onome što ste postigli prije 30 godina

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter