ZABOK: Potpisan predugovor o postavljanju umjetne trave na pomoćno igralište NK Mladosti – donirat će je HNS

MERKAŠ: Siguran sam da će ovaj projekt biti na zadovoljstvo mališana, ne samo Zabočana, nego i djece iz drugih krajeva koja će ovdje dolaziti

Objavljeno: 24.04.2021. zagorjeinternational

Predsjednik Nogometnog saveza Krapinsko – zagorske županije Stjepan Merkaš i gradonačelnik Zabok Ivan Hanžek potpisali su u Zaboku Predugovor o postavljanju umjetne trave na pomoćno igralište Nogometnog kluba Mladost.

– U narednom periodu, zajedno s Gradom Zabokom, krenut ćemo u taj hvalevrijedan projekt. Grad će tako obaviti pripremne radove u smislu uređenja terena i podloge, a HNS će donirati umjetnu travu. Siguran sam da će ovaj projekt biti na zadovoljstvo mališana i mlađih kategorija ne samo Zabočana koji treniraju nogomet, nego i djece iz drugih krajeva koji će ovdje dolaziti – rekao je Merkaš dodajući kako je Zabok prometno središte te da će biti pogodno klubovima iz šireg središta da dođu i koriste igralište. Predsjednik NS KZŽ zahvalio je Gradu na trudu te predanom radu zahvaljujući kojem su u kratkom roku završeni svi projekti i izdana građevinska dozvola te se može nesmetano krenuti prema realizaciji.

Realizaciji projekta veseli se i gradonačelnik Zaboka Ivan Hanžek. Kaže, putujući Europom, ali i Hrvatskom, imao je priliku vidjeti brojna takva igrališta, ali i benefite koje nose kada su u pitanju bolji uvjeti za treniranje.

– S obzirom na broj djece koja se u Zaboku, kroz naše klubove, bave nogometom, ali i obzirom na činjenicu da nosimo titulu Grad – prijatelj djece, kao i certifikat ‘Grad za mlade’, obaveza nam je da kroz jedno takvo igralište damo novi i bolji sadržaj mladima – objasnio je gradonačelnik Hanžek. Zahvalio se gospodinu Merkašu i Hrvatskom nogometnom savezu na pomoći i podršci.

– Ovaj Predugovor je prvi korak i dokaz da ugovorene strane misle itekako ozbiljno – zaključio je gradonačelnik Zaboka Ivan Hanžek.

Potpisivanju su prisustvovale i zamjenica gradonačelnika Zaboka Valentina Đurek te voditeljica infrastrukture u Hrvatskom nogometnom savezu, Andrea Dokuš koja je zahvalila na gostoprimstvu te naglasila kako je ovo odličan projekt.

– Hrvatski nogometni savez ima za cilj unaprijediti infrastrukturu po svim županijama, pa tako i ovdje. Čestitam još jednom i želim puno sreće u realizaciji – naglasila je Dokuš.

Najnovije po kategorijama

OD 23. LIPNJA: Pješaci će moći prolaziti nadvožnjakom, teretni promet preusmjerit će se novoizvedenom dionicom spojne ceste, a evo koji su obilazni pravci za ostala vozila

GRAĐANI SE MOLE ZA RAZUMIJEVANJE: Zbog radova na spojnoj cesti Zabok – Krapina, idući tjedan se za sav motorni promet zatvara nadvožnjak Lepajci

OD 23. LIPNJA: Pješaci će moći prolaziti nadvožnjakom, teretni promet preusmjerit će se novoizvedenom dionicom spojne ceste, a evo koji su obilazni pravci za ostala vozila

Objavljeno: 18.06.2021. AB
“Za vrijeme pandemije dobar dio gospodarstva nije mogao disati punim plućima – dobro je iskoristiti ovakve prilike, da damo mogućnost izlagačima da se predstave i da nešto prihoduju“
BRAVO! Zlatarski mališani tijekom cijele su školske godine pomagali napuštenim životinjama – prikupljali donacije, a neki su čak i volontirali u Skloništu “Luč Zagorja”

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter