Zagorski HDZ u Krapini predstavio svoje kandidate za načelnike i gradonačelnike

“Sa svojim kandidatima za čelnike općina i gradova izlazimo u 26 zagorskih jedinica lokalne samouprave”

Objavljeno: 23.04.2021. zagorjeinternational

Ispred Pučkog otvorenog učilišta u Krapini, u petak su predstavljeni svi HDZ-ovi kandidati za načelnike i gradonačelnike.
– HDZ na lokalne izbore u svibnju u Krapinsko – zagorskoj županiji izlazi sa svojim kandidatima u svih sedam zagorskih gradova te u većini općina, ukupno u 26 jedinica lokalne samouprave. U tri općine nemamo svoje kandidate, ali ćemo imati liste za Općinsko vijeće – otkrio je kandidat za župana i v.d. predsjednika Županijske organizacije HDZ-a KZŽ Ernest Svažić.
Kandidati su sljedeći: u Bedekovčini Željko Odak, u Budinščini Radovan Hercigonja, u Donjoj Stubici Ivan Kupinić, u Đurmancu Damir Belošević, u Humu na Sutli Mario Antonić, u Jesenju Dario Cvrtila, u Klanjcu Igor Jambrešić, u Kraljevcu na Sutli Dražen Jambrešić, u Krapini Zoran Gregurović, u Krapinskim Toplicama Zvonko Očić, u Loboru Ljubica Jembrih, u Maču Igor Pelko, u Mariji Bistrici Josip Milički, u Mihovljanu Zlatko Bartolić, u Novom Golubovcu Boris Tušek, u Oroslavju Emil Gredičak, u Petrovskom Stjepan Krklec, u Pregradi Laura Cajhen, u Radoboju Mario Herak, u Stubičkim Toplicama Tomislav Mlinarić, u Svetom Križu Začretju Tomislav Milunović, u Tuhlju Martin Turčin, u Velikom Trgovišću Lidija Pulek, u Zaboku Petar Vrančić, u Zlataru Darinka Sviben, u Zlatar Bistrici Nataša Krajačić.
Kandidat za načelnika Huma na Sutli Mario Antonić tom je prilikom istaknuo kako je došlo vrijeme da se vođenjem Huma na Sutli pokaže da i ta općina može biti na istoj vrhunskoj razini na kakvoj su i tvrtke koje ondje posluju.
Načelnik Marije Bistrice Josip Milički, koji ide u utrku za novi, treći mandat, je pak rekao kako je njegov moto “Za jasne ciljeve, za bolju Bistricu i dobre ljude u njoj”.
– Poruka mojim biračima, dragim Bistričancima i Bistričankama je: “Nastavimo zajedno graditi ljepšu Bistricu, biser našeg Zagorja” – zaključio je Milički.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba