Za 13 sati sazvana je i press konferencija županijskog Stožera civilne zaštite

Zbog povećanja broja novozaraženih, ponovno se otvara COVID odjel u Krapinskim Toplicama

Objavljeno: 16.04.2021. zagorjeinternational

Zbog značajnog povećanja zaraženih koronavirusom, doznajemo kako se ponovno otvara COVID odjel u Specijalnoj bolnici za medicinsku rehabilitaciju Krapinske Toplice. On bi, kako nam je u telefonskom razgovoru potvrdila ravnateljica bolnice Željka Žnidarić, trebao s radom početi od ponedjeljka, a za sve daljnje informacije, vezano uz to na kojem će se odjelu oformiti i hoće li to omesti uobičajeni rad bolnice, zamolila nas je da pošaljemo službeni upit. Mi smo to i učinili u srijedu prijepodne, međutim, odgovor nije stigao, a ravnateljica se više ne javlja na telefon.
Za danas u 13 sati najavljena je press konferencija Stožera civilne zaštite KZŽ, gdje bi informacija mogla biti i službeno potvrđena. Zadnji pacijent s COVID odjela u SBKT-u otišao je 19. veljače.
Podsjetimo, prema informacijama Stožera od četvrtka, u Krapinsko – zagorskoj županiji je bio 401 aktivni slučaj koronavirusa, od čega su u Općoj bolnici Zabok i bolnici hrvatskih veterana hospitalizirana 43 pacijenata, a tri su osobe na respiratoru.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba