Održana sjednica Županijskog odbora Mladeži HDZ-a Varaždinske županije s novim članicama i članovima

“Unazad godinu dana, Mladeži HDZ-a Varaždinske županije pristupilo je preko 100 novih članova – oni su naša dodana vrijednost”

Objavljeno: 12.04.2021. zagorjeinternational

– Unazad godinu dana, Mladeži HDZ-a Varaždinske županije pristupilo je preko 100 novih članova, odnosno svaki treći dan, jedan novi član. Svi ste dobrodošli, pozivam vas da se uključite u rad stranačkih tijela, zajednica i odbora te učinite stranku i sredinu u kojoj živite još boljom – rekao je predsjednik Županijske organizacije HDZ-a, saborski zastupnik i kandidat za župana Varaždinske županije Anđelko Stričak na sjednici Županijskog odbora Mladeži HDZ-a Varaždinske županije, koja je održana s novim članicama i članovima. 

Sjednicom je inače predsjedao predsjednik Županijske organizacije Mladeži HDZ-a Varaždinske županije Tin Jurak, koji je novim članovima zaželio dobrodošlicu, upoznao ih s aktivnostima Županijskog odbora te ih potaknuo na angažman u provođenju politika za mlade u sredinama u kojima žive. 

Uz mnoštvo novih članova, na sjednici su, uz predsjednika Stričaka, sudjelovali i politički tajnik Županijske organizacije HDZ-a Varaždinske županije, predsjednik Županijske skupštine i kandidat za gradonačelnika Varaždina Alen Runac, predsjednik Mladeži HDZ-a IvanVidiš, međunarodni tajnik Mladeži HDZ-a Tomislav Leko i predsjednik Odbora za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku HDZ-a Varaždinske županije Ivan Salopek.

Alen Runac, uključio se putem videokonferencije:

– Mladež HDZ-a je najbrojniji politički pomladak, kako u Hrvatskoj, tako i u Varaždinskoj županiji, a vaša nova energija dodana je vrijednost stranci stranačkom pomlatku, što dokazuje i činjenica da je upravo član Mladeži HDZ-a Enes Garibović kandidat za mog zamjenika – rekao je Runac.

Najnovije po kategorijama

BRAVO! Zlatarski mališani tijekom cijele su školske godine pomagali napuštenim životinjama – prikupljali donacije, a neki su čak i volontirali u Skloništu “Luč Zagorja”
ŽELJKO KOLAR: Županija je pripremila projekte vrijedne 1,5 milijardi kuna. ZORAN GREGUROVIĆ: Mi u Gradu Krapini jedva čekamo raspisivanje natječaja

HRVATSKOJ NA RASPOLAGANJU 24,2 MILIJARDE EURA: Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova EU u Krapini predstavilo mogućnosti koje donosi nova europska financijska omotnica 2021. - 2027.

ŽELJKO KOLAR: Županija je pripremila projekte vrijedne 1,5 milijardi kuna. ZORAN GREGUROVIĆ: Mi u Gradu Krapini jedva čekamo raspisivanje natječaja

Objavljeno: 08.06.2021. zagorjeinternational

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter