Ždrijeb četvrtfinala Europa lige

Dinamo protiv Villareala, ako prođu idu na boljeg iz dvoboja Arsenala i Slavije

Objavljeno: 19.03.2021. AB

U Nyonu je održan ždrijeb četvrtfinala i polufinala Europa lige, a među osam klubova koji su bili u bubnju našao se i hrvatski prvak Dinamo, koji će u četvrtfinalu igrati protiv španjolskog Villarreala. Dinamo će, ako prođe Villarreal, u polufinalu će igrati s boljim iz okršaja Arsenala i praške Slavije.

Modri će za ulazak među četiri najbolja tako igrati protiv sedmoplasirane momčadi španjolskog prvenstva. Villarreal je na putu do četvrtfinala izbacio kijevski Dinamo i Red Bull Salzburg. Prve utakmice četvrtfinala su 8. travnja, a uzvrati 15. travnja, dok se polufinale igra 29. travnja i 6. svibnja. Dinamo će u četvrtfinalu i u eventualnom polufinalu biti domaćin prvih susreta. Finale se igra u Gdanjsku 26. svibnja.

Ždrijeb četvrtfinala:

Granada – Manchester United

Arsenal – Slavia

Ajax – Roma

DINAMO – Villarreal

Ždrijeb polufinala:

Granada/Manchester United – Ajax/Roma

DINAMO/Villarreal – Arsenal/Slavia

Najnovije po kategorijama

BRAVO! Zlatarski mališani tijekom cijele su školske godine pomagali napuštenim životinjama – prikupljali donacije, a neki su čak i volontirali u Skloništu “Luč Zagorja”
ŽELJKO KOLAR: Županija je pripremila projekte vrijedne 1,5 milijardi kuna. ZORAN GREGUROVIĆ: Mi u Gradu Krapini jedva čekamo raspisivanje natječaja

HRVATSKOJ NA RASPOLAGANJU 24,2 MILIJARDE EURA: Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova EU u Krapini predstavilo mogućnosti koje donosi nova europska financijska omotnica 2021. - 2027.

ŽELJKO KOLAR: Županija je pripremila projekte vrijedne 1,5 milijardi kuna. ZORAN GREGUROVIĆ: Mi u Gradu Krapini jedva čekamo raspisivanje natječaja

Objavljeno: 08.06.2021. zagorjeinternational

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter