OVO JE VRH: U Zagrebu predstavljena nova izborna lista – Chuck Norris 366

“VODIT ĆU ZAGREB KAO ŠERIF”: Uveli bi “kafićki sat” od 9 do 12, a na rotoru izgradili najveću fontanu na svijetu

Objavljeno: 11.03.2021. zagorjeinternational

Za predstojeće lokalne izbore koji će se održati u svibnju, u Zagrebu je u srijedu predstavljena nova izborna lista – Chuck Norris 366. Kako piše Jutarnji list, sa sloganom: “Vodit ću Zagreb drukčije – kao šerif“.

– Dragi sugrađani, dozvolite mi da vam ispunim sve želje jer jedini ja to mogu. Neću biti samo gradonačelnik Grada Zagreba ili gradonačelnik Hrvatske, ja ću biti gradonačelnik svemira! – rekli su “izaslanici” Chucka Norrisa u “Norris Caffeu” u zagrebačkom naselju Sloboština.

Potencijalni ministar kulture Kruno Lokotar ispred Chuckova spomenika istaknuo je posebni politički apel za sve Zagrepčane.

– Upozorenje: Stavljanjem vlastoručnog potpisa potvrđujete kako ste svjesni sljedećeg – Chuck Norris može ispuniti sva svoja i predizborna obećanja drugih kandidata zajedno te odgovara za posljedice isključivo samom sebi – rekao je Lokotar.

U predstavljanju programa, ističe se “Chuckovih pet laganih“ predizbornih obećanja – zabrana potresa u Gradu Zagrebu, borba za 8000 eura za rad iz kafića te 12.000 eura za rad s terase kafića zbog izloženosti vremenskim uvjetima i zabrana “coffe to go” i obvezno uvođenje “kafićkog sata” uz obavezno ritualno ispijanje kave uz novine i tračeve od 9 do 12 sati svakog dana.

Iz dvadeset predizbornih obećanja, izdvaja se i smanjivanje troškova zbog smanjivanja gradske uprave na samo jednog čovjeka, odnosno Chucka, koji će istovremeno biti gradonačelnik, zamjenik gradonačelnika i savjetnik samom sebi, ali i obavljati dužnost pročelnika ureda zbog postojanja samo 27 gradskih ureda.

– Treba spomenuti rad na stvaranju Zagreba privlačnijim za život u tolikoj mjeri da bi gradonačelnik New Yorka poželio na Manhattanu sagraditi “Zagreb na Hudsonu“, a postoji i namjera iniciranja promjene imena ulica i trgova koja bi dobila imena po akcijskim junacima. Jednako tako postoji i namjera gradnje najveće fontane na svijetu koja bi bila smještena usred zagrebačkog rotora. Ne treba se izostaviti ni obavezno nošenje Chuck Norris brade za muškarce i žene, zbrinjavanje gradskog smeća i otpada na novom odlagalištu koje će biti u Remetincu, ali učenje Pavla Kalinića kako se pravilno stavlja beretka na glavu – stoji u programu.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba