Gradske organizacije SDP-a i Zagorske stranke potpisale koalicijski sporazum o zajedničkom nastupu na lokalnim izborima u Pregradi

VEŠLIGAJ: Naši rezultati mogu se vidjeti u svakom kutku te smo spremni i dalje, uz podršku građana, raditi na razvoju Pregrade u poduzetan grad

Objavljeno: 03.03.2021. zagorjeinternational

Gradske organizacije SDP-a Pregrada i Zagorske stranke potpisale su koalicijski sporazum o zajedničkom nastupu na lokalnim izborima u Pregradi.
Partneri izlaze na izbore sa zajedničkim izbornim programom, zajedničkim kandidatom za gradonačelnika te zajedničkom listom za Gradsko vijeće.

– Koalicija koja je uspješno vodila Pregradu u dva mandata, nastavlja suradnju za boljitak i razvoj svakog dijela Pregrade. U proteklih gotovo osam godina promijenili smo i još uvijek mijenjamo i stvaramo bolju Pregradu. Rezultati upravljanja SDP-a i naših koalicijskih partnera iz ZS-a te nestranačkih partnera mogu se vidjeti u svakom kutku Pregrade te smo spremni i dalje, uz podršku građana, raditi na razvoju Pregrade u poduzetan grad usmjeren prema uključenosti, inovativnosti i održivosti na svim poljima – poručio je Marko Vešligaj, predsjednik pregradskog SDP-a i aktualni gradonačelnik.
Sporazum su potpisali njegova zamjenica Gordana Križanec – Ružić i predsjednik GO ZS-a Pregrade Stjepan Miklaužić.

Najnovije po kategorijama

NEUSTRAŠIVA ZLATARŠČANKA: “Lokacija je Abu Dhabi, datum 19. lipnja, a protivnica Layla McCarter. Ja ne izbjegavam nikoga. Nadam se da ovog puta neće imati opravdanja”

VELIKI POVRATAK IVANE HABAZIN: Prošlog je vikenda u Dubaiju pobijedila Gruzijku i osvojila pojas WBC Middle East prvakinje, a onda iste noći potpisala ugovor za svoj idući nastup

NEUSTRAŠIVA ZLATARŠČANKA: “Lokacija je Abu Dhabi, datum 19. lipnja, a protivnica Layla McCarter. Ja ne izbjegavam nikoga. Nadam se da ovog puta neće imati opravdanja”

Objavljeno: 13.04.2021. zagorjeinternational

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter