"Drvena medalja" na Svjetskom prvenstvu

Zubčiću malo nedostajalo do nove medalje – osvojio četvrto mjesto u veleslalomu

Objavljeno: 19.02.2021. zagorjeinternational

Filip Zubčić je na Svjetskom prvenstvu u Cortini d’Ampezzo osvojio četvrto mjesto, a novi svjetski prvak je u veleslalomu Francuz Mathieu Faivre.

Zubčić je u prvoj vožnji počinio veliku pogrešku i završio 11. U drugoj vožnji bio je puno bolji iako je ponovno imao jednu pogrešku, ali je na kraju osvojio mjesto koje sportaši najmanje vole i takozvanu drvenu medalju.

Prije tri dana je najbolji hrvatski skijaš osvojio srebrnu medalju u paralelnom veleslalomu i to je bila prva medalja s tog natjecanja za hrvatsko skijanje nakon osam godina.

Najnovije po kategorijama

PONOS ZAGORJA: “Bilo je trenutaka kad se od osjećaja nemoći plakalo na poslu, ali uspjeli smo odraditi dobar posao. Bili smo tim”

NA PRVOJ CRTI OBRANE OD COVIDA: Razgovarali smo s dvije liječnice iz Opće bolnice Zabok, dr. Marijom Marković i dr. Sandrom Ljubičić, koje su nam otkrile kako se s nečime što je do prije godinu dana bilo nepoznanica u RH, nose i profesionalno i privatno

PONOS ZAGORJA: “Bilo je trenutaka kad se od osjećaja nemoći plakalo na poslu, ali uspjeli smo odraditi dobar posao. Bili smo tim”

Objavljeno: 07.03.2021. alenbrodar

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter