NK Klanjec ima novog predsjednika - Toni Bogović naslijedio Dalibora Turčića

ZBOG RADOVA, IGRAT ĆE SE U KUMROVCU: Dovršetak uređenja glavnog igrališta NK Klanjec i pomoćnog igrališta u Mihanović Dolu očekuje se do jeseni

Objavljeno: 04.02.2021. zagorjeinternational

Za novog predsjednika Izvršnog odbora Nogometnog kluba Klanjec izabran je Toni Bogović, koji je naslijedio dosadašnjeg predsjednika Dalibora Turčića, a koji je ostavku na to mjesto podnio iz privatnih razloga.

Članovi Izvršnog odbora na svojoj su sjednici Turčiću uputili zahvalu za dosadašnji doprinos razvoju kluba te odličnu suradnju, o čemu svjedoče rezultati koje je NK Klanjec ostvario u proteklom razdoblju, a novoizabrani predsjednik Bogović, koji je do sada bio aktivno uključen u svakodnevni rad kluba, istaknuo je aktivnosti koje očekuju klub u narednim mjesecima te uputio zahvalu Izvršnom odboru na ukazanom povjerenju, ali i čestitao svom prethodniku na dobro obavljanom predsjedničkom mandatu u klubu.

Kako su na glavnom terenu NK Klanjec započeli radovi na sanaciji te se trenutno na njemu ne mogu igrati službene utakmice, potrebno je licencirati teren u Kumrovcu. Tako je s načelnikom Kumrovca Robertom Šplajtom dogovorena suradnja, kako bi se u idućem razdoblju premostio i taj problem. Za odigravanje utakmica u Kumrovcu potrebno je sanirati i urediti popratne prostorije (svlačionice, kupaonice, sudačke prostorije), ali i pripremiti pomoćno igralište za održavanje treninga, doznajemo iz NK Klanjec. 

U planu je i dovršetak sanacijskih radova na glavnom igralištu te uređenje pomoćnog igrališta u Mihanović Dolu, do jeseni. (vc)

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba