"UKRASE SKROJI, ISPRIKE OSVOJI": Srednja škola Pregrada božićne aktivnosti premjestila u virtualni svijet

KREATIVNI NAGRADNI NATJEČAJ: Učenici ukrašavali učionice i pekli kolače, a pobjednici za nagradu – oslobođeni odgovaranja

Objavljeno: 23.12.2020. JJ

Srednja škola Pregrada ovogodišnje je božićne aktivnosti premjestila u virtualni svijet. Uz potporu škole, Vijeće učenika osmislilo je i organiziralo nagradni natječaj “Ukrase skroji, isprike osvoji”. Zadatak je bio ukrasiti učionice u božićnom duhu ili izraditi božićne ukrase, okititi sobu kod kuće, ispeći božićni kolač i slično. Svaki razred odabrao je najbolje fotografije ili izradio video te su svi objavljeni na Facebook stranici škole. Prva tri mjesta po broju lajkova osvojila su vrlo vrijednu nagradu – isprike za odgovaranje.
Isto tako, na inicijativu Vijeća, organizirana je prva online božićna priredba u sklopu koje je, uz božićne nastupe, raznim videozapisima obilježen Dan škole, koji se formalno obilježava 15. prosinca. Za pregradske srednjoškolce to je bio dan bez usmenih odgovaranja i domaćih zadaća. Priredba je dostupna na YouTube kanalu Srednje škole Pregrada, a ostali sadržaji vezani uz Dan škole dostupni su i na sspregrada.hr.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba