Zaista predivna gesta mnogima omiljenog zagorskog restorana, koji će tako proslaviti svoj peti rođendan

Punkt Beer House sve zagorske zdravstvene djelatnike koji rade s COVID pacijentima, časti toplim obrokom i pićem

Objavljeno: 17.12.2020. zagorjeinternational

Samo pet godina bilo je potrebno da restoran i pivnica Punkt Beer House postane jedan od najpoznatijih brendova našeg lijepog Zagorja. Tih pet godina obilježile su brojne inovacije, divna druženja i stvaranja novih prijateljstva na adresi Mokrice 180 a, Oroslavje. Uživanje uz poznata rebrica, burgere, pikantna pileća krilca, razna točena piva, Vina Hren ili dobri stari gulaš Punkt, trenutno su ograničena. Da su neka normalna vremena, svi bi se okupili 22. prosinca u Punktu na velikoj proslavi malog, ali velikog jubilarnog rođendana Punkta. No, ekipa restorana se prilagodila situaciji te uz dostavu i “naruči i pokupi” opciju, omogućuje svojim gostima da ipak na neki način uživaju u delicijama Punktove kuhinje. A uz svakodnevnu ponudu hrane i pića, na sam rođendan pripremili su posebnu ponudu koja uključuje besplatni desert uz svaku narudžbu. Dobro su poznati kanali narudžbe – pozivom na broj 099/39 66 770 ili putem inboxa Facebook stranice Punkt Beer House. Ekipa restorana zahvaljuje svima na prekrasnim trenucima, od jutarnje kave u 6 sati pa do gableca i divnih zabava, nastupa i večernjih druženja koje su, kako kažu, stvarali zajedno sa svojim gostima i koje će uskoro ponovno stvarati.

No, to nije sve. Uz svoj peti rođendan 22. prosinca, Punkt Beer House će svim djelatnicima koji rade s COVID pacijentima u tri zagorske bolnice dostaviti topli obrok i piće. Radi se o više od 100 obroka za djelatnike Opće bolnice Zabok i bolnice hrvatskih veterana, Specijalne bolnice za medicinsku rehabilitaciju Krapinske Toplice i Specijalne bolnice za medicinsku rehabilitaciju Stubičke Toplice. Iz Punkta pritom zahvaljuju partnerima iz Coca Cola Hrvatska, koji doniraju piće za sve uz topli obrok Punkta.

– Mala topla gesta kojom uz rođendan slavimo sve koji su na prvoj liniji obrane od nevidljivog protivnika koji je trenutno izmijenio sve naše živote – I ovo će proći i uskoro ćemo svi zajedno proslaviti rođendan dragog nam restorana – kažu u Punktu.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba