Prijavite svoj OPG do kraja godine

Općina Desinić raspisala javni poziv za dodjelu potpora u poljoprivredi na području općine

Objavljeno: 29.11.2020. JJ

Općina Desinić raspisala je javni poziv za dodjelu potpora u poljoprivredi na području općine.

Predmet javnog poziva je podnošenje zahtjeva za dodjelu potpora poljoprivredi za 2020. godinu, temeljem odobrenog programa od strane Ministarstva poljoprivrede za sljedeće aktivnosti: sufinanciranje troškova umjetnog osjemenjivanja plotkinja goveda (100 kuna po plotkinji), sufinanciranje troškova umjetnog osjemenjivanja krmača (100 kuna po krmači), potpore za držanje goveda (100 kuna po grlu), potpore za držanje ovaca i koza (20 kuna po grlu), potpore za držanje pčelinjih zajednica (200 kuna po pčelinjoj zajednici) i sufinanciranje nabave voćnih sadnica i loznih cjepova (za kupnju sadnica voćaka u količini od 10 do 200 komada u visini od 40 posto te za kupnju cjepova vinove loze u količini od 200 do 1000 komada u visini od 30 posto).

Korisnici sredstava potpore su poljoprivredna gospodarstva upisana u Upisnik poljoprivrednih gospodarstva, koja imaju sjedište odnosno prebivalište i čija se proizvodnja odvija na području općine Desinić.

Zahtjev, zajedno s ostalom dokumentacijom, podnosi se općinskom Jedinstvenom upravnom odjelu, do 31. prosinca. Sve dodatne informacije dostupne su na internetskoj stranici općine Desinić.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba