Osigurano oko 1,75 milijuna kuna bespovratnih sredstava

Idući tjedan počinje energetska obnova općinske zgrade u Zlatar Bistrici

Objavljeno: 17.10.2020. zagorjeinternational

Načelnik Zlatar Bistrice Žarko Miholić u utorak je potpisao ugovor s predstavnikom izvođača radova i nadzornim inženjerima vezano uz energetsku obnovu općinske zgrade. Projekt je to za koji je Općina Zlatar Bistrica dobila bespovratna sredstva iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Ukupan iznos odobrenih sredstava je 1.280.030 kuna, a tu je i 470 tisuća kuna koje je Općina dobila na natječaju Ministarstva graditeljstva vezano uz sufinanciranje vlastitog udjela u projektu, pa tako ukupan iznos ostvarenih sredstava iznosi 1.750.030 kuna. Izvođač radova je poduzeće Palam d.o.o. iz Zagreba.


Uvođenje u posao planira se 22. listopada. Rok završetka radova je šest mjeseci. Energetska obnova obuhvaća vanjsku toplinsku ovojnicu te unutarnji elektro  i strojarski dio objekta i krovište s vanjskom stolarijom.
– S obzirom na značajne poteškoće i nemogućnost korištenja većeg dijela parkirališnog prostora uz zgradu, molimo sve korisnike za razumijevanje. Svi poslovni uredi u zgradi funkcionirat će na uobičajen redovan način – poručuju iz Općine. (jj) 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba