"Ne pozabi dedovinu, domaču reč i predragi kaj..."

VIDEO: Klapa Kmeti snimila novi spot u svom pregradskom kraju

Objavljeno: 14.10.2020. JJ

Krajem kolovoza Klapa Kmeti je snimila novi videospot za pjesmu “Ne pozabi dedovinu”. Nakon skladbi “Stara klet”, “Miesec” i “Zagorje spi”, ovo je četvrti videospot poznate pregradske klape. Stihove pjesme potpisuje Snježana Šoštarko, dok su glazba i aranžman djelo umjetničkog voditelja klape Siniše Miklaužića.
Za produkciju spota zaslužan je Josip Pokupec, a kadrovi u spotu snimljeni su na lokacijama u Pregradi, Poredju, Gorjakovu, Kostelu i Vinagori. Snimanje spota ostvareno je u sklopu projekta “Naš frtalj Evrope 2020”, uz potporu Grada Pregrade.

– Zahvaljujemo svima koji su sudjelovali svojim trudom i angažmanom – prije svega Ivanu Pogačiću i njegovoj supruzi Petri, zatim našem poznatom biciklistu Ivanu Bencu sa suprugom Vesnom, Ivani Kunštek koja je u spotu glumila djevojku s fotoaparatom, trubačima Ivanu Filipčiću i Alenu Martinku te njegovom bratu Robiju Martinku, koji je zaslužan za logistiku. Ne treba zaboraviti ni Dalibora Grileca koji je fotografirao prilikom snimanja spota. Svima velika i iskrena hvala na doprinosu – kažu Kmeti.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba