Predstavljena ovogodišnja kolekcija namještaja

PRIMA grupa na prestižnom međunarodnom sajmu u Njemačkoj

Objavljeno: 23.09.2020. zagorjeinternational

Tim PRIMA dizajnera predstavio je najnoviju kolekciju na prestižnom međunarodnom sajmu M.O.W. u njemačkom Bad Salzuflenu. Više od 330 izlagača i ove godine je prezentiralo najnovije trendove i inovacije u industriji namještaja.

– Ovogodišnja kolekcija namještaja predstavljena na sajmu M.O.W. osmišljena je i dizajnirana s naglaskom na udobnost boravka u domu. Zaobljeno oblikovanje dodatno je naglašeno upotrebom kvalitetnih ispuna ojastučenja i odabirom izuzetno ugodnih tkanina mekih na dodir. Izložili smo najnovije kolekcije box – spring kreveta i blagovaonskih setova te udobnih garnitura za dnevne sobe – rekao je  dizajner Luka Dundović, opisujući novu kolekciju.

PRIMA grupa već je dugi niz godina prisutna na sajmovima namještaja diljem EU kao predstavnik hrvatskog dizajna i proizvodnje. Sav namještaj osmišljen je u Odjelu razvoja proizvoda koji je, uz vlastitu proizvodnju, omogućio brzu reakciju na sve potrebe tržišta i uvođenje novih kreativnih rješenja. Dugogodišnja prisutnost PRIMA grupe na zahtjevnom europskom tržištu dovela je do prepoznatljivosti proizvoda vrhunske kvalitete i modernog dizajna što je rezultiralo daljnjim širenjem izvoznog tržišta.

– Novitet u blagovaonskom namještaju je upotreba džepićaste jezgre u sjedištima klupa i stolica, što je do nedavno bilo rezervirano samo za krevete i udobne garniture dnevnih soba. Preslikali smo ideju ugodnog boravka u blagovaonske setove, zbog čega je vidljiv pomak i u oblikovanju stolica – šira sjedišta, džepićasta jezgra u sjedištu i odabir materijala – pojasnio je Dundović.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter