Novi problemi u zagorskim školama

Na COVID je pozitivan jedan učenik SŠ Zlatar, a šestero učenika iz pregradskog Učeničkog doma jučer je dobilo temperaturu

Objavljeno: 17.09.2020. JJ

Nakon osnovnih škola u Loboru i Đurmancu, koje su zbog COVID pozitivnih djelatnika prešle na online model nastave, nepuna dva tjedna od početka nove školske godine javili su se novi problemi u zagorskim školama, doznajemo od zamjenice krapinsko – zagorskog župana Jasne Petek.

– U Srednjoj školi Zlatar na COVID je pozitivan jedan učenik. Epidemiolozi su preporučili da učenici iz razreda koji pohađa to dijete dva dana ne idu na nastavu, te će se, ovisno o razvoju situacije, propisati daljnje mjere. Još se jedna situacija dogodila u Učeničkom domu u Pregradi. Šestero učenika je jučer popodne imalo povišenu temperaturu. Pozvani su njihovi roditelji, oni su odvezeni svojim kućama i bit će testirani, a sukladno njihovom nalazu, isto će se tako propisati mjere. Svi učenici koji s njima idu u razred, također su kod kuće dok se ne dobiju nalazi spomenutih šestero učenika. Radi se o dva razreda jer je dvoje učenika s povišenom temperaturom iz jednog, a ostatak iz drugog razreda – otkrila nam je Petek.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba