IZMJERILI SU MU 2,01 PROMILA ALKOHOLA U ORGANIZMU

DOBIO KAZNU OD 42.300 KUNA: Pijan se vozio kroz Ilicu, pričao je na mobitel, nije bio vezan te nije imao vozačku dozvolu

Objavljeno: 15.09.2020. zagorjeinternational

Muškarac (49) je u srijedu oko 19:30 vozio motocikl marke Piaggio na Horvaćanskoj ulici. Zagrebačka policija utvrdila je da motociklom upravlja usprkos zabrani. Alkotestiranjem su utvrdili da ima 1,79 promila alkohola u organizmu. Uhitili su ga i odveli na Općinski prekršajni sud u Zagrebu gdje mu je sutkinja odredila pritvor.

Muškarac (59) u subotu je oko 17 sati upravljao Renaultom kroz Ilicu. Tijekom vožnje koristio je mobitel te nije bio vezan. Policija je nakon zaustavljanja utvrdila da nema ni važeću vozačku dozvolu te su mu izmjerili 2,01 promila alkohola u organizmu. Smjestili su ga u Jedinicu za zadržavanja i prepratu. Nakon otriježnjenja, uhitili su ga i odveli na Općinski prekršajni sud u Zagrebu. Sudac mu je izrekao kaznu od 42.300 kuna.

Policajci su u nedjelju oko 20 sati u Ulici Klin  zaustavili mladića (25). Utvrdili su da nema položen vozački ispit te da je vozio neregistriran automobil. Uhitili su ga i odvezli u posebne prostorije gdje je prenoćio. Ujutro su ga odvezli na Općinski prekršajni sud u Zagrebu. Sud mu je izrekao kaznu od 22.200 kuna. (lb)

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba