Trojica vozača bila alkoholizirana, ozlijeđene dvije osobe

IZBJEGNUTA TRAGEDIJA: U Mokricama vozač s 1,57 promila udario u panj, pa se vozilom prevrnuo na bok

Objavljeno: 14.09.2020. JJ

Proteklog vikenda na području Policijske uprave krapinsko – zagorske, evidentirana su dva kaznena djela, sedam prometnih nesreća i četiri prekršaja. Evidentirano je jedno kazneno djelo prijevare i jedno kazneno djelo oštećenja tuđe stvari.
Prometne nesreće u kojima je nastala materijalna šteta dogodile su se u Zaboku, uslijed oduzimanja prednosti prolaska, u Klanjcu, zbog nepropisne radnje vozilom, u Stubičkim Toplicama, uslijed neprilagođene brzine te u Konjščini i Krapini, zbog nepropisne vožnje unatrag.
Kako doznajemo od Policijske uprave krapinsko – zagorske, u prometnim nesrećama s materijalnom štetom trojica vozača bila su pod utjecajem alkohola i izmjereno im je 1,11, 1,12 i 3,02 promila alkohola u organizmu.
U prometnoj nesreći koja se dogodila u Bedekovčini uslijed oduzimanja prednosti prolaska, jedna je osoba zadobila lakše tjelesne ozljede, a vozač koji je skrivio tu prometnu nesreću vozilom je upravljao s 1,05 promila alkohola u organizmu.
Također, lakše tjelesne ozljede zadobio je vozač u prometnoj nesreći do koje je došlo u nedjelju navečer u Mokricama zbog nedržanja vozila uz desni rub kolnika. Vozač je najprije udario u panj, a zatim se vozilo prevrnulo na bok. Imao je 1,57 promila alkohola u organizmu.
Zabilježena su i tri prekršaja narušavanja javnog reda i mira, jedan prekršaj neovlaštenog posjedovanja droga i tri prekršaja u cestovnom prometu.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba